Reseguide för Kochi

Kochi är ett utmärkt resmål där man kan koppla av i en elegant miljö. En tur i Kochi kommer att lämna dig häpen, från backwaters till stränder och bergsstationer; denna södra delstat strålar med jade-grönt sken och svindlande palmer. Denna natursköna destination i Kochi beskrivs bäst som riklig och vacker på grund av sin rika flora och fauna och du kan också besöka andra vackra platser i delstaten också.

En inblick i Kochis turism

Kochi har ett överflöd av naturskönhet och dramatiska landskap och är extremt karismatisk. Kochi välkomnas av hisnande backwaters och är ett av de främsta turistmålen i Kerala, och därför är den mer känd som Keralas mest storstadstäta stad. Kochi är en förtrollande stad som har ett elektrifierande inflytande från araberna, britterna, kineserna och portugiserna, vilket ger en spännande blandning av kultur och arkitektur.

Det är uppenbart att vem som helst som besöker Kochi kommer att möta populära turistattraktioner med ett lockande förflutet av arv och kultur. Kochi är omgiven av palmlundar, gröna fält, insjöar och backwaters som har förtrollat besökare från hela världen i århundraden.

Ta en titt på privatägda museer, arkitektur, europeiskt byggda kyrkor och små historiska städer i Kochi. Om du befinner dig i Kochi ta ett steg in i Kerala Folklore Theatre och få en glimt av de skattkällor som Kochi utstrålar genom sina många konst- och dansformer.

Att besöka Kochi utan att se den vackra Kathakali är en synd; denna vackra dansform där dansarna är klädda i färgglada kostymer berättar en förtrollande historia om landet med ingenting annat än deras uttryck och hållningar. Trots detta kan du tillbringa en lat dag på stränderna i Kochi eller så kan du till och med ägna dig åt några äventyrsaktiviteter där ute. Om du letar efter ett idealiskt resmål i Indien för att koppla av där man kan varva ner och få lugn och ro så är stränderna i Kochi platsen att vara på och kanske den viktigaste anledningen till att besöka Kochi också. Faktum är att du också kan lägga till att utforska den rika traditionella Kerala-kulturen på dina punkter av turistintressen.

Sluka god mat, ta del av autentisk shopping och segla på backwater. Den verkliga upplevelsen är att åka till Kochi, fantastisk njutning, lugnande massage, picknick på stranden och tempelskatter, allt detta kan man bara möta i Kochi. Ett fantastiskt resmål Kochi är verkligen, men du kan ägna dig åt andra toppturistattraktioner i Kochi som Mattancherry Palace, Paradesi Synagogue, St Francis Church, Ernakulam Shiva Temple, Indo-Portuguese Museum, Sree Poornathrayeesa Temple för att nämna några.

Lämna en kommentar