Turistmässa på räls

Folk verkar ha tröttnat lite på att springa omkring på gigantiska resemässor i mässhallar där allt tycks snurra efter ett tag. Det är något som SJ Event har tagit fasta på och nu skapar dem Sveriges första rullande rese- och turistmässa.

Mässan kommer att äga rum på ett specialbyggt tåg som kallas för Travel Train, det kommer att stanna på sex olika tågstationer i landet och på tåget ska resebranschen visa sina nyheter. Travel Train har plats för 20 stycken utställare på tåget och än så länge så sägs det att förhandsintresset är stort. Detta ska enligt vd:n på SJ Event bli ett nytt och unikt sätt för resebranschen att nå ut till kunderna i de stora städerna.

Ett av de företag som redan bokat in sig på mässan som kommer att ske i maj och juni 2012, är Dubai Turistbyrå. Dem menar att upplägget för mässan är ett spännande och nytt grepp som kan ge mycket i resultat. Dem ser fram emot att få träffa resebyråer, samarbetspartners och kunder på deras egen ort och tror att det är ett bra sätt att nå ut på.

Det råder ingen tvekan om att Travel Train kommer att bli ett riktigt bra alternativ för dig som är sugen på att besöka en resemässa nästa år. Förhoppningsvis kommer det att kännas mer som en mötesplats i en mer intim miljö där man verkligen kan prata med arrangörerna och få information utan störningar. I dagens läge är folk dessutom väldigt intresserade av budskap och information som fått nya och mer spännande förpackningar. För att man ska bliintresserad är det nästan ett krav att förmedlaren tänkt utanför boxen.

Travel Train kommer att påbörja sin lilla turné på Stockholm centralstation, där kommer att hållas mässa i tre dagar i stationshallen innan tåget rullar igång på riktigt. Då kommer det att ta sig från huvudstaden till Linköping, Växjö, Malmö, Göteborg och slutligen landa i Örebro.

Lämna en kommentar