TUR-mässan 2012

Nu är det snart dags för den årliga TURmässan i Göteborg igen, Swedish International Travel & Tourism fair.

Idag är TUR den ledande mässan i Skandinavien som inriktar sig på rese- turism- och mötesindustrin. I år går den av stapeln den 22 mars och pågår till den 25. Mässan är perfekt för dig som är intresserad av vilket utbud som finns i resevärlden idag och vill få nya idéer.

Första två dagarna av mässan, det vill säga torsdagen och fredagen, riktar sig TUR till fackbesökare. De dagarna är alltså till för dig som reser med ditt företag eller på uppdrag av jobbet. Från klockan två på fredagseftermiddagen är den öppen för allmänheten. TURmässan består inte bara av hundratals montrar med intressanta företag. Det hålls även flera föredrag under helgen. Om olika delar av turistnäringen och om vad som händer inom näringen, både framtid och dåtid, nya målgrupper med mera. Under TURmässan förra året fanns hela 79 länder och regioner representerade och besökarantalet var hela 44 500.

Här samlas smaker, dofter och bilder från hela världen på ett golv och du kan hitta massor av saker att prova på. Smaka på nationella specialrätter och snacks, titta på unika bilder från Svalbard eller varför inte prova på att åka segway? TURmässan är verkligen en mässa där man kan upptäcka världen och alla resmöjligheter som finns. Det är en internationell mötesplats i allra högsta grad där du kan hitta utställare från alla världens hörn. Det är den perfekta platsen för dig som vill nätverka och hitta nya kontakter inom resenäringen.

Åk på TUR!

Lämna en kommentar