Spa på Öland

Inlägget presenteras i samarbete med Hotel Skansen Öland

Spa på Öland

Öland är en välbesökt del av Sverige, framförallt under sommaren då Öland har en väldigt vacker natur, bra badplatser och många sevärdheter. Men även under årets kallare månaderna är det viktigt att ro om sig själv och sitt välmående, vilket Öland även lämpar sig utmärkt för. På Öland hittar du nämligen ett av Sveriges mest gemytliga spahotell, där du kan koppla av och ladda på dina batterier.

Hotell Skansen är ett trevligt smultronställe på Öland, som passar utmärkt för samtliga sällskap. Hotellet ligger vid Färjestaden, vilket gör den till en central del av ön och ett passande val för årets alla utflykter.  

Oavsett om du åker dit med familjen, dina vänner eller din käraste så har detta hotell en känsla och karaktäristiskt drag som passar alla. Så letar du efter en avkopplande semester, som inte är särskilt långt bort, så är Öland ett fantastiskt resmål som inte kommer att göra dig besviken.

Hotell Skansen – Stort utbud som passar alla!

Vad som framförallt gör Hotell Skansen till ett sådant populärt val för både turister, Ölandsbor och andra besökare är framförallt hotellets utbud. I byggnaden har de en mysig restaurang, omtalad whiskeykällare och en mycket inbjudande spaanläggning. Mellan dina turistutflykter, cykelturer eller vandringar kan du koppla av med en behandling som faller dig i smaken och stressa av från alla måsten. En lyx i vardagen som vi alla behöver emellanåt. Ett spa på Öland som är vackert inrett och dekorerat, med en historia som sträcker sig långt bak i tiden.

Spaets relaxavdelning ingår vid bokning av en spabehandling. Detta gör att du och ditt sällskap kan unna er en heldag, i hotellets inom- och utomhuspool, bastu och jacuzzi. Mysigare än så kan det knappast bli och när magen börjar kurra, kan ni gå direkt upp i baren och beställa mat och dryck för kvällen.

Att boka in er på ett hotell som har ett varierat utbud av aktiviteter, gör att ni kan få mer för pengarna och en bättre vistelse. Både hotell och rum är vackert dekorerade och har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till år 1643.

Fantastiskt läge

En annan bidragande orsak till Hotell Skansens popularitet, är även deras fantastiska havsnära läge, vilket gör den till ett passande val för årets alla utflykter och sällskap. Hotellet ligger även väldigt nära en av öns allra populäraste turistmål, Alvaret. Ett kulturlandskap som bjuder på det mesta. Tack vare sitt läge ligger hotellet inte heller långt bort från sol- och badstränder.

Under pandemin har hotellet säkerställt att samtliga säkerhetsåtgärder har införts, för att vistelsen ska vara säker och bekväm. Har du ett inplanerat besök till Öland, eller letar efter ett hotell som har ett stort kulturarv och utbud, rekommenderar vi att du bokar in dig på hotell Skansen. Välj ett rum som faller dig i smaken och glöm inte att boka på en passande spabehandling!

Meta description Spa på Öland – I Färjestaden hittar du hotell Skansen,välj ett rum som faller dig i smaken och boka in dig på en spabehandling!

Lämna en kommentar