Sommarlov?

Det kan verka lite avlägset nu så här i början av januari men faktum är att det är just nu som det är allra billigast att boka sommarlovets solresa.

Även resebyråerna har januari-rea och billigare än så här blir det inte, du kan få flera tusenlappar rabatterat pris på charterresor just nu. Så tveka inte, det kan vara värt att planera så här långt i förväg och dessutom får du ju då redan nu något att se fram emot. Några exempel på resmål som är otroligt billiga att boka just nu är bland annat de välbesökta Kanarieöarna, Mallorca och Grekland. Men det börjar även bli billigare och mer populärt att resa längre bort, Egypten lockar som Mexico och andra länder på andra sidan atlanten.

Dessutom får vi inte glömma att denna vår är full av röda dagar vilket gör den till en perfekt tid att åka på weekendresor. Du får en paus i oxveckorna tillsammans med någon eller några du tycker om och får glömma vardagen en stund. En weekendresa kan ge minst lika mycket som en veckas semester i solen. Det gäller bara att planera och vara ute i god tid med sina bokningar. Så få ut det mesta du kan av 2012 och boka dina resor redan nu, det kommer du att tjäna på, både i plånboken och i sinnet.

Lämna en kommentar