SJ på Facebook

Tåg

Idag är det viktigt att synas i alla sociala medier, nu har SJ på sin Facebooksida skapat en avdelning till för medlemmar i SJ-prio. Där kan man nätverka med varandra och dessutom ge input till SJ själva som där kan läsa om eventuella problem och annat.

På den nya undersidan på Facebook så kan man ta del av erbjudanden, medlemsförmåner och dessutom kan man läsa i en poängguide. Där kan man tydligt se exakt vad man kan få för sina ihopsamlade poäng om man är medlem i SJ-prio. Idag finns det ca 760 000 medlemmar i SJ-prio som är ett av de snabbast växande medlemsprogrammen i Sverige. Facebook kommer nu att komplettera nyhetsmail och informationsmail till medlemmar och ickemedlemmar.

Så vad betyder det att vara medlem i SJ Prio då? Jo man samlar poäng på alla sina resor och om man köper något på tåget, som fika eller mat eller annat. Sedan kan man använda dessa poäng för att köpa nya resor, mat på tåget eller övernattningar på hotell. När man reser mycket kan man komma upp på högre nivåer där man alltid får gratis kaffe på tåget tillexempel.

Lämna en kommentar