Semestern är över nu, eller?

Nu har de flesta av oss börjat jobba igen efter sommarsemestern och då är det bara jobb och mörkare årstider som väntar, eller? Ofta känns det lite tungt att börja jobba igen efter sommarledigheten men misströsta inte! Det är nu det är dags att börja planera för höstens getaways och vinterns solresor. Planera din tid och få något att se fram emot, jag lovar att det kommer kännas betydligt lättare då. Visst nu börjar skolorna igen, det är dags att börja hämta och lämna barnen, pendla till jobbet och upp i ottan. Men vad är då bättre än att sätta sig ner och planera in några riktiga godbitar att lysa upp det kommande mörkret med?

Weekendresor

Redan nu så här i sluttampen på augusti kan det faktiskt vara dags att planera in några härliga weekendresor att lysa upp hösten med. Varför inte ta en tripp till New York? Nu för tiden är dollarn billig och man kan få ut massor av en helg i det stora äpplet. Vill du hellre bara ha en avslappnande SPA-helg? Då behöver du inte åka så långt, det finns flera riktigt bra SPA-hotell i Sverige som har bra priser för en helg. Det kan vara så skönt att bara komma bort ett par dagar och återhämta sig lite. Planerar du in dessa getaways redan nu så kommer du att ha något att se fram emot. Då känns det lite lättare att sätta igång med vardagen igen efter sommarsemestern. Dessutom finns det massor av härliga städer i Europa att besöka, en helg eller ”långhelg” räcker långt för att ladda batterierna och det behöver inte heller bli dyrt. Det finns massor av lågprisflyg att boka.

Fira jul på stranden?

Känner du redan nu att det skulle vara grymt skönt att komma bort från julstressen i vinter? Då är det perfekt att boka en längre resa kring jul och nyår redan nu. Åk till Thailand eller Egypten där värmen finns och njut av att ligga på stranden med en drink medan resten stressar runt här hemma i julruschen. Det finns flera bra resor runt december-januari men det gäller att vara ute i god tid för att få så bra pris som möjligt. Så boka redan nu! Då får du ju ännu mer att se fram emot.

Lämna en kommentar