Semesterboenden i Skottland

Semesterboenden i Skottland

Semesterboenden i Skottland – Skottland kanske inte känns som en självklar destination när du tänker på semester. Det finns mycket vackert att se i Skottland dock och tycker du om att vandra så är det extra vackert. Hela landet är lummigt och någorlunda bergigt vilket gör att det lämpar sig väl för vandring. Du kommer att hela tiden ha varierande utsikt. Ett annat plus är att det är ett engelsktalande land vilket gör det lätt att resa. Du får dock ha i åtanke att den skotska dialekten ibland kan vara väldigt stark och svår att förstå. Här kommer du att få några tips på var du kan bo när du reser till Skottland.

The Glenmorangie House i Tain

detta boende har du en terras och en restaurang samt en trädgård. Det är ett 3-stjärnigt boende vilket gör att det kommer att lämpa sig väl för de flesta. Det håller en god standard men är inte allt för dyrt. Alla rum här har eget badkar och skrivbord. Du kommer att bli serverad en komplett skotsk frukost eller så kan du välja att ta en kontinental frukost. Restaurangen erbjuder en fast 4-rätters meny och den måste förbokas innan du kommer dit. Närmsta stad är Inverness och den närmsta flygplatsen är 28 kilometer bort. Till Inverness centrala delar är det 39 kilometer.

Tigh an Truish Inn i Oban

Detta boende ligger i en relativt liten stad som heter Oban. Staden huserar runt 24 000 fasta invånare. Detta boende stoltserar med en restaurang, en trädgård, en bar och gratis gästparkering. Ett bra sätt att se Skottland är att hyra bil och därför är det skönt att boka boenden där du vet att du kommer att kunna parkera bilen. När du väljer att köra runt i landet själv så kan du stanna när du vill och lämna när du vill. Alla rum här har ett eget badrum och du har tv på rummet. Varje morgon kan du njuta av en engelsk/brittisk frukost. Särskilt goda recensioner har givits detta boende från par som har gillat det extra mycket. Antagligen för att det är så mysigt.

Court Residence i Linlithgow

Court Residence i Linlithgow kommer du i Linlithgows stadskärna. Stadskärnan är fylld av historia från hur Skottland blev Skottland och dess historia. Du kommer att bo relativt nära Edinburgh och flygplatsen är endast 15 minuter bort med bil. Stirling ligger 25 minuter bort och Glasgow ligger 45 minuter bort. Detta boende passar väld för dig som har tänkt att resa runt mycket till de större städerna för att det ligger i mitten och du kommer enkelt till alla dessa tre städer. Du kommer att få ett rum med eget kök vilket är skönt. Ibland blir man trött på restauranger på resande fot och det är skönt att kunna koppla av och göra sin egen mat någon gång emellanåt. Inom gångavstånd så har du barer, restauranger och butiker. Du kommer att kunna få en kontinental frukost varje morgon. Även etta boende är särskilt uppskattat av par som brukar ge det högsta betyg.

Lämna en kommentar