Ta en tur och segla i Grekland!

Inlägget görs i samarbete med More Sailing

Har du någonsin tagits över av en längtan att lämna hamnen bakom dig med vind i dina segel? Om du seglar kanske du faktiskt gjort just detta och njutit av friheten det innebär. Om du inte seglar, kanske det är en dröm du fortfarande kan uppfylla. Varför inte samla dina närmaste vänner och segla i Grekland och gå i antikens fotspår över turkost hav?

Segla i Grekland

En mer tillgänglig hobby än många tror

Segling är en hobby som många älskar, och är mer tillgänglig än många tror. Sanningen är att segling kan passa de flesta åldrar och kan upplevas på många olika sätt. Många upplever segling som en av de dyrare sporterna, eftersom man kopplar det med att ha en egen segelbåt. Behövs det verkligen?

Om du är nyfiken över att prova på segling är en spännande möjlighet att gå på en seglingsresa med besättning. More Sailing erbjuder tjänster för en precis sådan resa, där både erfarna seglare och nybörjare utan förkunskaper kan njuta av allt som segling har att erbjuda. Besättningen ser till att allt jobb som behövs går smidigt, och du kan välja själv hur aktiv du vill vara ombord. Det ger dig en härlig chans att lära dig mer om hur segling går till utan för mycket ansvar från början. Dessa seglingsturer kan dessutom ta dig till några av de vackraste platserna för att segla.

Vackra seglings-destinationer

En av de underbara fördelarna med segling är hur nära du kommer naturen. Dessutom kan man hela tiden förflytta sig från ställe till ställe och upptäcka nya platser. Två av de vackraste områden att segla i är Medelhavet och Karibien och tillsammans med More Sailing blir detta en helt oförglömlig resa.

Du kan även välja att segla i Kroatien och upptäcka dess skärgård och historiska städer. Eller varför inte i Italien och uppleva Sardiniens kritvita stränder och exklusiva hamnar. Du kan till och med segla i Karibien och upptäcka Grenadinerna – som utnämnts till världens vackraste seglingsområde.

Dessa platser är destinationer som många har på “att-besöka”-listan. Men det kanske inte är lika många som funderat på att besöka och uppleva dessa vördnadsbjudande områden via just segling.

Här hittar du mer information om att segla i Kroatien, segla i Grekland, segla i Italien, segla i Karibien

Aktivt men avkopplande

Det underbara med att resa på detta vis är att det inte bara handlar om segling. Under seglingsresan får du också samtidigt en solsemester med underbara badplatser och en stor dos äventyr.

Segling ger dig alltså en perfekt balans mellan att njuta av avkopplande vyer och att vara aktiv på semestern. Det finns alltid något att göra på en segelbåt, så du kommer definitivt inte bli uttråkad. Samtidigt får du tid att verkligen ta in den magnifika naturen som omger dig. Oavsett om du funderar på att börja lära dig att segla på en seriös nivå eller om du helt enkelt vill prova på en seglingsresa, tvivlar vi på att du kommer ångra det. Vad sägs? Ses vi ute på havet?

Lämna en kommentar