Samlade lån ger möjlighet till flera resor

Samlade lån ger möjlighet till flera resor

Att man har ett och flera lån hos olika banker och långivare är idag väldigt vanligt. Med flera olika lån så tillkommer vanligtvis även höga räntekostnader och onödigt många som dyra administrativa kostnader.

På grund av detta så är det heller inte alls ovanligt att man både kan betala tusentals kronor om året i flertalet dyra räntekostnader och tusentals kronor om år även för de administrativa kostnaderna.

Det finns även en lösning på dessa dyra och helt onödiga fakturor och detta stavas med att samla lån. Att samla sina lån är en av de absolut bästa besparingar som man kan göra för både sin privata ekonomi och för hela familjens ekonomi.

Älskar man att resa eller om man har helt andra intressen så ger samlade lån hos en enda bank eller långivare oftast många tusenlappar om året över till just detta.

Så går det till att samla lån

Att börja med att göra upp en bra budget över hushållets intäkter och utgifter är alltid steg 1 innan man funderar på att samla sina lån. Denna gör man precis på samma sätt som när man även gör upp en bra resebudget innan man exempelvis ska boka den där charterresan till Gran Canaria eller weekendresan till London.

När man väl sett över sin budget och även räknat ut hur mycket kostnader och återstående belopp man har av sina befintliga lån så är det också dags att skrida till verket. Har man redan en ansträngd ekonomi med en lägre kreditvärdighet så kan det många gånger vara väldigt svårt att få samla sina lån hos sin vanliga bank, detta gäller även är hos andra traditionella storbanker.

Att vända sig till en bra låneförmedlare kan här vara en perfekt lösning. En låneförmedlare samarbetar med många olika långivare och där man vid en ansökan genom en låneförmedlare kan få möjligheten att få flera olika bra lånerbjudanden att fundera på.

Låneförmedlaren ställer en fråga till samtliga sina samarbetspartners gällande vilka som är beredda att låna ut pengar till dig. Inom 24 timmar så har långivarna svarat och de som är villiga att bevilja dig ett lån har här även delgivit låneförmedlaren de lånevillkor som exempelvis din effektiva räntekostnad och lånebelopp, på det lån som de kan erbjuda dig.

Du kan sedan enkelt och smidigt välja det lån som är bäst och billigast för dig. Med ditt lånade belopp till lägre räntekostnad så kan du sedan enkelt betala bort de dyrare lån.

Trots att låneförmedlaren hör av sig till samtliga långivare som de samarbetar med så tas enbart en enda kreditupplysning, vilket även gör att din kreditvärdighet inte påverkas mera än vad som faktiskt är nödvändigt.

Lämna en kommentar