Över 200 reseguider!

Nu kan vi här på Resebokningen.se stolt berätta att vi har över 200 stycken reseguider till olika länder och städer över hela världen. Så vart du än vill åka kan vi nästan garantera att vi har en bra och kvalitativ reseguide som du kommer att ha stor nytta av. Du får ju även hotelltips och kan boka flyg samtidigt.

Det kommer fler nyheter, just nu arbetar vi nämligen med att göra Resebokningen.se mer användarvänlig. Det ska vara lättare att filtrera sökningarna man gör på vår sajt, allt för att du enklare ska kunna se alla alternativ som faktiskt är relevanta för din resa. Med hjälp av vår lilla filtreringsruta kan du enkelt se bara precis de flyg du faktiskt vill åka med. Det är bara att söka och om du sedan vill filtrera din sökning lite extra är det bara att dra i de reglage som finns i rutan. Du kan lägga prisfilter, vilken tid på dygnet du vill ha din utresa och vilken tid på dygnet du vill ha din hemresa.

Skulle det vara så att du ändå inte är nöjd med ditt sökresultat så går det att filtrera ännu mer efter dina önskemål. Det är bara att klicka på ”Filtrera ditt sökresultat” uppe i högra hörnet på listan med sökresultat så kommer du att få fler alternativ som kan ge dig en helt skräddarsydd resa för just dig.

Ytterligare en nyhet är att vi inom ett par veckor hoppas kunna erbjuda bokning av prisvärda hyr-bilar direkt på Resebokningen.se

Lämna en kommentar