Nyårsfirande tills sjöss

Om du inte bokat ditt nyårsfirande ännu så är det dags att göra det nu. Varför inte spendera firandet till sjöss? Boka din kryssning med Oslobåten redan nu, dem arrangerar en fantastisk nyårskryssning mellan Oslo och Köpenhamn och det är definitivt värt varenda krona.

Nu kan du boka ditt livs kanske mest fantastiska nyårsupplevelse, hör isflaken knaka i vattnet och njut av den härliga luften till sjöss. Ät fantastisk mat och upplev lyxen med en kryssning på Oslofjorden över nyåret. Dessutom får man sju timmar att uppleva Oslo och allt vad den staden kan erbjuda. Där kan du skapa ditt eget lilla vinteräventyr med shopping, sevärdheter eller aktiviteter som skridskoåkning med mera. Dessutom så kan du boka en fri tågbiljett från och till Sverige när du bokar kryssningen.

I en Nyårskryssning 2 nätter med DFDS Seaways ingår 2 bäddshytt och hela kalaset med mat och dryck kostar från 3218 kronor per person. Mer prisvärt erbjudande än så för nyårsfirandet hittar du knappast. Man kan dessutom välja om man vill åka med avresa den 30/12 eller den 31/12.

Maten är fantastisk och servicen likaså, naturupplevelsen om man går ut på däck kan ta andan ur dig fullständigt, det är så vackert och hisnande på samma gång, särskilt om det är stjärnklart.

Denna resa är verkligen något jag rekommenderar, det är en magisk upplevelse att fira nyår på det här viset. Man får känslan av Titanic minus det tragiska slutet.

Lämna en kommentar