Lyxa till det med massage i Stockholm

Vår kära huvudstad har mycket att erbjuda, både för dig som redan bor i Stockholm och detsamma för dig som ska dit på semester. Om du vill unna dig avslappning och njutning kan du lyxa till din vistelse med en massage.

I denna artikel kommer vi att grotta ner oss i hela “unna dig själv”-temat och ta dig igenom våra bästa tips till att hitta den massagestil du föredrar – massage för alla!

Massage för alla
Massage är det ultimata när det kommer till att verkligen få sin kropp mjuk och den förtjänar all den kärlek som den kan få. Då behöver du såklart hitta en plats där du kan få den bästa massagen utefter vad du och din kropp behöver.

Om du väljer att boka massage så har du ett stort urval av platser i Stockholm, och oavsett om du söker en skön klassisk massage eller om du vill ha en något hårdare idrottsmassage så finns det behandlingar för just detta. Här nedan listar vi olika typer av massage som är populära:

  • Klassisk massage
    En massage som främst fokuserar på att få dig och din kropp att slappna av ordentligt. Att du kommer känna dig lugn efter en klassisk massage är en underdrift.
  • Gravidmassage
    Är du gravid och vill njuta av en skön och härlig massage? Som sagt så finns det något för alla och då självklart också för dig som är gravid.
  • Idrottsmassage
    Om du behöver hjälp med lite mer triggerpunkter kan en idrottsmassage vara det du behöver. Den är lite kraftfullare än den klassiska massagen som annars erbjuds.

Varför är massage bra för kroppen?

När du får en massage så hjälper du kroppen att ta upp syre, vilket leder till att dina muskler kommer bli mer elastiska och smidiga. Massage hjälper även till med att öka blodcirkulationen och generellt ger det en lugnande effekt å din kropp.

Spa:a i Stockholm

Om du känner att en massage inte räcker för att få dig avslappnad så kan du också ta möjligheten att lyxa till det ännu mer med en spadag! Stockholm har ett stort utbud på just spa och här kan du hitta olika alternativ beroende på vad som passar dig bäst. För vissa är en halv- eller heldag nog för att komma ned i varv medan andra behöver minst en natt.

Fördelen med att stanna längre är att du har mer tid att boka in de behandlingar som du tror kommer gynna dig, inte bara massage utan även ansiktsbehandlingar, yoga och mycket mer.

Vill du få en avslappnad helg i Stockholm så har du många valmöjligheter utifrån vad du och din kropp behöver. Och det bästa är att du väldigt ofta har möjlighet att göra det utan alltför mycket framförhållning – 30 minuter innan brukar räcka för att få en plats bokad på en massage eller ett spa.

Glöm inte bort att njuta!

Lämna en kommentar