Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel

När vi har semester vill vi spendera den på något ställe som kommer att ge oss lugn och ro och även minnen för lång tid framöver. Ska du stanna i Sverige så är ett hett tips Kosta Boda Art hotel i Småland. Mitt i hjärtat av glasriket kan du få ta del av spa och verkligen skämma bort dig själv och din partner kanske. Det behöver inte vara en semester heller utan ett spa-uppehåll kan du njuta av även under en helg som en lite lyxigare weekend. Hotellet ligger mitt i den Småländska skogen och alla rum är designade av Kosta Bodas världskända designers. Det betyder att alla rum är olika och inget är det andra likt.

Spa med olika paket

Det finns massvis av olika paket att njuta av på Kosta Boda art Hotel och beroende på din tid och budget så kommer du att hitta något som passar just dig. Vill du övernatta så är deras mest bokade paket ett paket som innehåller ett spa-paket med dubbelrum och inklusive frukost och middag på kvällen. De har en fantastisk restaurang som erbjuder nya fräscha rätter som får dig att känna att du verkligen får något utöver det vanliga. Frukosten är för många det viktigaste när det kommer till hotell-övernattningar och frukosten här består av ett stort utbud av allt du tänka tänka dig med bröd, yoghurt ägg och allt annat som hör frukosten till.

Om du inte vill sova över utan bara spendera en dag i lyx så är även det möjligt. Du kan köpa inträde till Kosta Boda Art Hotell och spendera hela dagen inne på deras spa. Ett väldigt bra alternativ om du bor förhållandevis nära och vill hem på kvällen. På deras spa så finns det tillgång till pooler både inomhus och utomhus och det finns också ett gym för den som vill träna. Att först träna för att sen gå ner i en pool är fantastiskt. i deras pool finns det något så unikt som en konstutställning. Under vattnet finns det glasfiskar, vattenfall och annan konstutställning som sätter en annorlunda prägel på deras spa. Det gör att det kommer att lämna dig med massa fina minnen .

Är ni ett företag som letar efter ett ställe att ha en större konferens på så har de fina priser och paket även för större sammankomster. Kreativiteten kommer att flöda när alla medarbetare är inspirerade av glasrikets designers.

Lämna en kommentar