Konferensresa till Barcelona

Konferensresa till Barcelona

Inlägget görs i samarbete med Hummingbird

Allt fler företag, stora som små väljer att åka iväg emellanåt för att stärka banden mellan de anställda och för att kunna ha motiverande samtal, samtidigt som man kan utforska helt nya ställen. Just Barcelona är ett av de resmål som står ut från mängden lite extra och som erbjuder ett väldigt varierat utbud av aktiviteter som gör att det passar samtliga företag.

Oavsett om ni älskar mer fartfyllda upptåg som vattenskidor, dykning eller vandring, eller hellre vill ha en mer avkopplande konferensresa till Barcelona, så kan du hitta någonting som faller er alla i smaken. Många resebyråer erbjuder också paketresor, vilket gör det mycket enkelt för er att planera er resa och gör att ni kan lyckas klämma in mer under dagarna. En produktiv morgon med god frukost, kan varvas med underhållande aktiviteter och teambildande övningar.

Passande aktiviteter utomhus

En sak som Barcelona är väldigt uppskattat och känt för är sin fantastiska natur. Du kan därför ta tillfället i akt och boka in mängder av spännande utomhusaktiviteter tillsammans med dina kollegor. Till listan av de allra mest populära aktiviteterna hittar du vandring, däribland den underbara leden utefter Camino de Ronda eller La Via del Nicolau.

Vill du addera lite mer spänning kan ni också testa på bergsklättring där du kan välja mellan flera olika destinationer i Barcelona. Att cykla i Barcelona är även detta en mycket populär aktivitet, som heller inte kräver någon tidigare erfarenhet.

Utomhusaktiviteter som är mer citybaserade kan till exempel vara en strandturning med fotboll, volleyboll eller varför inte tävla om vem som kan bygga det största sandslottet?

Innehållsrik stadsmiljö

Men staden bjuder också på så många olika aktiviteter och om ni känner er belåtna med det bokade konferensrummet, varför inte förflytta föreläsningen eller mötet till en närliggande restaurang, bar eller varför inte hyra en båt? Det stora utbudet av mat och dryck i staden, gör att ni kan testa på både traditionell mat och även testa helt nya smaker från världens alla hörn.

En konferensresa till storstaden Barcelona, går också utmärkt att kombinera med shopping. Om du älskar både mindre pittoreska butiker och större kedjor, så har du hittat helt rätt. En annan fördel är att ni kan välja mellan ett väldigt brett utbud av konferenshotell.

En mer prisvänlig konferensresa

Anledningen till att många mindre företag väljer att inte åka på konferensresa är oron för att det kan bli ganska kostsamt. Bokar du en paketresa så kommer du visserligen kunna beräkna kostnaderna för resan bättre, men samtidigt är det inte säkert att du bokar allting som inkluderas till bästa pris.

För att kunna spara en slant, kan det därför vara värt att jämföra olika erbjudanden och resebolag för att hitta det bästa valet för dig. Det kan också bli mer lönsamt om du väljer att boka allting på egen hand och kan då ringa runt för att höra om de erbjuder någon grupprabatt.

Om du planerar din resa så kommer den vara både mer underhållande och produktiv!

Lämna en kommentar