Ta hjälp med att anordna en konferensresa utomlands!

Inlägget görs i samarbete med Travel2

Planerar du en företagsresa för dina anställda och vill ta dig utanför Sveriges gränser? En konferensresa eller kickoff kan vara ett perfekt sätt att bättra på sammanhållningen mellan dina anställda samtidigt som de får en djupare inblick i företaget.

Att planera inför en företagsresa kan dock vara knepigt och ta upp en hel del tid, speciellt om det är första gången. Genom att anlita en firma som har god erfarenhet och uppfinningsrika idéer kan er nästa konferensresa bli helt unik!

Konferensresa för företag

Ta hjälp av en erfaren firma

Travel2 skapar helt unika resor för både företag och organisationer utomlands, oavsett om det är en konferensresa, företagsresa eller kickoff ni ska anordna. I deras grupp- och konferensresor ingår bland annat tur/retur transport med tåg, buss eller flyg, boende på hotell inklusive frukost, transfer till och från flygplatsen och mycket, mycket mer!

Att ta hjälp av en erfaren firma kan vara en god idé då de skräddarsyr kundens resa utifrån era önskemål och tar därefter fram både förslag och idéer för resan. De står även för bokning av event, konferenslokaler, workshops, restaurangbesök och arrangerar sightseeing och aktiviteter på den utvalda orten. En konferensresa är så mycket mer än en resa med företaget – det är även ett möte med en ny kultur, arkitektur och framförallt människorna på plats.

Så här funkar det!

Travel2 anordnar konferensresor till de mest populära och intressanta resmålen både i Europa, men även till resmål i resten av världen. Under sina 20 verksamma år har de byggt upp ett unikt band med dess leverantörer på plats, utan några mellanhänder. Detta är en bidragande faktor till att Travel2 kan erbjuda de allra bästa konferenslokalerna, middag på de godaste restaurangerna och skapa de roligaste teambuilding aktiviteterna för ditt företag.  

Eftersom det inte finns några mellanhänder inblandade kan Travel2 även hålla nere kostnader så att du som kund alltid ska kunna få bästa möjliga pris när du bokar en resa med dem. Dessutom åker Travel2 på testresor inför varje ny konferensresa där de besöker konferensrummen, testar maten på de inplanerade restaurangerna och provsover hotellsängarna innan det är dags för ert företag att resa. Detta för att kunna vara säkra på att kvaliteten och upplevelsen ni får ska vara värd varenda krona.

Genom att välja Travel2 bidrar du även till en bättre miljö. Från och med år 2019 ingår full klimatkompensation i alla deras resor. Detta innebär att flygresa, boende, måltider och alla transporter är helt klimatkompenserande.

Så vad väntar du på? Besök Travel2.se du med och läs mer om vad de kan erbjuda just dig och ditt företag!

Lämna en kommentar