Gratis Wifi på Arlanda

Nu kan du surfa helt gratis på Arlanda! Företaget Swedavia som har flera flygplatser i Sverige, däribland Arlanda, lanserar nu fritt Wifi på flygplatsen. Det betyder att du som vill kan surfa helt gratis i upp till hela tre timmar på flygplatsen. Perfekt för dig som mellanlandar eller av någon annan anledning behöver vänta en stund på planet. Ibland får man en stund över, du kanske behöver kolla upp något du glömt inför resan. Finns det anslutningar när jag kommer fram? Etc. Då är det riktigt smidigt att kunna koppla upp sig helt gratis, du har ju ändå betalt för flygbiljetten.

Man får lov att använda nätverket fritt i tre timmar eller högst 100 megabyte data. Skulle det vara så att du behöver mer, ja då går det att köpa till mer access med betalkort. Hur enkelt och smidigt som helst. Du behöver alltså inte längre betala för att använda internet på flygplatsen i första taget. Det är bara att ta det lugnt och surfa, tre timmar/100 megabyte räcker långt om man vill läsa tidningar, spela minispel eller bara slösurfa som man ofta gör när man väntar.

Att koppla upp sig är enkelt, så här gör du steg för steg;

Börja med att aktivera wifi som vanligt på din dator, surfplatta eller smartphone. Sedan väljer du och ansluter till det nätverk som heter ”Swedavia Airport” i listan. Nu är det bara att öppna webbläsaren och skriva in vilken adress som helst. Då kommer det att komma upp instruktioner som är enkla att följa och sedan är det klart – bara att surfa loss. Om du sedan upptäcker att dessa 100 megabyte är för lite för dig, då går det att köpa till timmar mycket enkelt. En extra kostar 49 kronor, 24 timmar extra 129 kronor, lätt överkomliga priser med tanke på att man redan fått tre timmar gratis.

Lämna en kommentar