Företagslån – få hjälp på traven med att få ditt bolag att växa!

Företagslån

Inlägget publiceras i samarbete med Capcito.com

Vare sig du har ett nystartat företag eller ett redan etablerat kan du någon gång komma att behöva hjälp med ekonomin för att betala utgifter eller för at få bolaget att växa. Här kan ett företagslån vara en utmärkt investering. Att ta ett företagslån kan även vara en god idé när du exempelvis vill satsa på marknadsföring för att få företaget att expandera eller för att köpa in varor och produkter som kan underlätta jobbet för dig och dina anställda.

Det finns ett stort utbud av företagslån ute på marknaden idag som lämpar sig olika bra för olika stora företag vilket kan göra det svårt att hitta rätt. Capcito, www.capcito.com, erbjuder företagslån, fakturaköp och checkkredit för små och medelstora företag. Av egna erfarenheter kan jag säga att det är ett otroligt pålitligt val med rättvisa avtal!

Hitta ett lånebolag som passar dig och ditt företag

Som många andra idag har jag hittat min väg genom egenföretagande på grund av min livsstil och mitt behov av frihet. När jag startade mitt bolag hade jag en klar plan för hur jag tänkt att mitt bolag skulle växa, men hade inte tillräckligt med kapital för mina drömmar. Det var där och då jag lärde mig om fördelarna med ett företagslån och började läsa mig in på olika avtal och vad för lånebolag som skulle passa mitt lilla företag allra bäst. Det är viktigt att ha i åtanke att det bästa lånet för dig inte nödvändigtvis innebär att det är det bästa valet för samtliga bolag.

Efter många jämförelser hittade jag Capcito, som bland annat erbjuder företagslån, fakturaköp för både små och medelstora företag precis som mitt företag är. Capcito grundades 2015 och var dessutom först i Sverige med att göra fakturafinansiering till en helt digital produkt. Efter många jämförelser kände jag att Capcito blev det självklara valet för mig.

Hur har ett företagslån hjälpt mig i mitt företagande?

När jag kontaktade Capcito online fick jag snabb och personlig rådgivning och genom att endast svara på några frågor om mitt företag skickade de en offert till mig direkt. Med deras ränta som börjar från 0,7% per 30 dagar och schyssta erbjudande kändes det helt rätt för mig och dessutom har de ingen som helst bindningstid eller några dolda avgifter.

Och det bästa av allt – jag fick besked om min ansökan och den blev godkänd på mindre än 24 timmar och pengarna kom in på mitt konto redan samma dag. Med deras hjälp kunde jag starta min tillväxtplan direkt och de är därför utan tvekan ett lånebolag jag verkligen starkt kan rekommendera för alla egenföretagare med stora drömmar – precis som mig!

Lämna en kommentar