Boka sportlovsveckan!

Redan nu är det hög tid för dig att boka en resa för sportlovsveckan om du inte gjort det. Det är en perfekt tid att ta hela familjen och åka bort en vecka. Det finns dem som menar att man bara måste åka på skidsemester under den här veckan men det tycker inte vi. Varför inte ta en välförtjänt paus från slask och snö? En vecka i solen när man är som allra tröttast på vintern här hemma gör hela familjen gott.

Just nu finns det tillexempel riktigt biliga flygresor till Thailand under sportlovsveckorna 2012. Ja vi har ju som du säkert vet lite olika nummer på vår sportlovsvecka beroende på vart i Sverige vi bor någonstans. Men det är nu det gäller, just nu hittar du massor av riktigt bra erbjudanden om billiga solresor på sportlovet. Om inte så länge så kommer dem att glesna och därför rekommenderar vi att du bokar din sportlovsresa nu. Nästan alla de stora resebolagen som Ving, Apollo och Fritidsresor har riktigt bra erbjudanden om resor för sportlovsveckorna nu.

Att vara ute i god tid när man bokar är A och O när det gäller resor som du säkert redan vet. Det kan kännas långt bort att planera en resa för nästa år redan nu men jag lovar att du kommer bli nöjd om du gör det. Så tveka inte, ta chansen och få ett riktigt bra erbjudande på just din sportlovsresa till solen idag.

Lämna en kommentar