Boende nära Disneyland i Frankrike – Hotell, Vandrarhem och Bed & Breakfast

Boende nära Disneyland i Frankrike

Boende nära Disneyland i Frankrike – Disneyland kan vara alla barns stora dröm. Det är inte mycket som låter så drömlikt i ett barns öron som Disneyland. Det finns sp många karaktärer att alla kan hitta sin egen personliga favorit. Sedan länge så är det inte bara karaktärer på tv utan det är också högst realistiska figurer på sagoland runt om i världen. Det närmsta för oss här i Sverige ligger i Frankrike och det är starkt rekommenderat att ta en tur dit ner. Det kommer att vara lika roligt för barn som vuxna. För att alla ska trivas är det viktigt att ni hittar ett bra boende. Det kan vara hektiska dagar på äventyrslandet och att då kunna slappna av efter en hektisk dag är viktigt. Här är några tips på bra boenden för hela familjen.

Booking.com

3 Populära boenden nära Disneyland i Frankrike

La Rose des Vents i Saint-Germain

Boende nära Disneyland i Frankrike - La Rose des Vents i Saint-Germain

Det är ungefär 7 kilometer till nöjesparken härifrån men det är inga avstånd i en storstad. Det går att ta olika kollektiva transportmedel för att komma till nöjesparken eller om ni kör är det ännu mindre ett problem. Det finns gratis parkering på La Rose des Vents i Saint-Germain. På boendet har ni en trädgård med terrass och flera ställen att slå sig ner i skuggan efter en lång dag. Det kommer att vara riktigt skönt att sitta i skuggan när ni kommer tillbaka. Alla rum har egna badrum med dusch och badkar och utsikt över trädgården. Ni kan bli serverade en kontinental frukost varje morgon med hemlagade bakverk som ger en bra start på dagen. Alla rum är nedkylda med air-condition.

Chambres d’Hôtes Nature et bois

Boende nära Disneyland i Frankrike - Chambres d’Hôtes Nature et bois

Chambres d’Hôtes Nature et bois ligger ungefär 8 kilometer bort från nöjesparken och kan stoltsera med en fantastisk terrass där du kan luta dig tillbaka i skuggan och titta ut över en stor fin trädgård. Varje morgon kan du starta med en kontinental frukost som serveras i deras restaurang med bland annat nybakat bröd. Är det något som fransmännen är kända för är det deras bröd. Du kommer antagligen prata lite för mycket om hur gott brödet är i Frankrike när du kommer hem. På detta boende finns det gratis parkering om du kör med bil och det gör det enkelt att komma till Disneyland härifrån.

Chambres d’Hôtes Manoir de Beaumarchais

Boende nära Disneyland i Frankrike - Chambres d’Hôtes Manoir de Beaumarchais

Chambres d’Hôtes Manoir de Beaumarchais är det boende som ligger närmst på denna lista, endast 15 minuters bilresa är det till Disneyland härifrån. Det är en herrgård som breder ut sig på 12 hektar och som till och med har en egen sjö. När du inte vill ligga still så kan du strosa runt och se naturen på denna herrgård. Alla rum har eget badrum med egen dusch eller badkar och de flesta rum har utsikt över den egna trädgården. Du får gratis WIFI och det går att få en drink inne i lobbyn eller på deras utsökta terrass. Till centrala Paris är det cirka 43 kilometer och det gör att det är ett ganska lugnt område. Vill du åka in till centrala Paris så är det möjligt och tar inte allt för lång tid.

Lämna en kommentar