Bo på de populäraste hotellen i Malmö

Bo på de populäraste hotellen i Malmö

Malmö ligger i Skåne län och är den tredje största staden i Sverige och kallas för parkernas stad. Förutom att besöka parker så finns shopping både i centrum och i köpcentrumet Emporia för den shoppingsugne. För dig som ska på något evenemang så finns Malmö stadion och Malmö arena. För dig som vill uppleva kultur så finns Malmö opera och flera olika museer och så får du förstås inte missa att se Öresundsbron.

Vad som än tar dig till Malmö så kan du behöva någonstans att bo. I den här artikeln har vi samlat några av Malmös mest populära hotell.

Hotel Duxania Malmö

Hotellet ligger omkring 100 meter från Malmö central. I varje rum ingår en platt-tv, gratis wifi samt en te- och kaffekokare. Varje morgon serveras en frukostbuffé som erbjuder ekologiska och lokalt producerade produkter. Rummens kostnad ligger mellan 1500 och 2500 SEK per natt och vuxen.
Bland recensionerna berättar hotellets tidigare gäster att de särskilt uppskattat hotellets läge, inredningen, renligheten och servicen.

Clarion Hotel Malmö Live

Hotellet ligger omkring 300 meter från Malmö central med ett gångavstånd till shopping och restauranger. På hotellet finns två restauranger, bastu, konsertsal, gym och gratis wifi. I varje rum ingår en sittgrupp, en platt-TV med kabelkanaler, te- och kaffekokare, dusch, kostnadsfria hygienprodukter samt hårtork. Varje morgon serveras en frukostbuffé som erbjuder något för alla. I många av rummen finns utsikt över havet eller staden. Rummens kostnad ligger mellan 1200 och 1600 SEK per natt och vuxen. Bland recensionerna berättar hotellets tidigare gäster att de särskilt uppskattat den hjälpsamma personalen, hotellets läge och bra rum.

Best western Hotel Royal

Best western Hotel Royal ligger omkring 500 meter från Malmö central och cirka fem minuters promenadavstånd från Lilla torg som ligger i centrala Malmö. På hotellet finns gratis wifi, fri tillgång till bastu och en trädgårdsterrass. I varje rum finns en minibar, ett skrivbord och kabel-TV. Vissa av rummen har unik designerkonst och ligger i ett korsvirkeshus från tidiga 1500-talet och i lobbyn visas svenskt konstglas från Orrefors. Varje morgon serveras en stor frukostbuffé.
Hotellet erbjuder rum som är lite mer budgetvänliga. Rummens kostnad ligger mellan 580 och 1775 SEK per natt och vuxen.
Bland recensionerna berättar hotellets tidigare gäster att de särskilt uppskattat hotellets läge, priset och blandningen mellan gammalt och nytt.

Havshotellet

Det här hotellet ligger med bil cirka 15 minuter från centrala Malmö och är beläget 50 meter från havet. Som namnet redan skvallrat om så har hotellet ett havstema. Rummens inredning är inspirerade av historiska och moderna fartyg och båtar. Bredvid hotellet ligger Limhamns småbåtshamn och från en del av rummen kan du se Öresundsbron.
Varje rum har anpassningsbara sängar, kylskåp, gratis choklad, kaffe- och tekokare och i badrummet finner du gratis hygienprodukter. Varje morgon serveras en frukostbuffé. Gratis wifi ingår i din vistelse. Rummens kostnad ligger mellan 1700 och 2700 SEK per natt och vuxen.
Bland recensionerna så berättar hotellets tidigare gäster att de särskilt uppskattat den vänliga personalen, hotellets lugna atmosfär, läge och de unika rummen.

Lämna en kommentar