Bästa hotellen i Köpenhamn!

Köpenhamn är en vacker stad där det finns massor med saker att göra. Besök en fin strand under sommaren, gå på Tivoli eller utforska staden och all dess mat. Beroende på vad just du söker, finns det en del som kan vara bra att tänka på och överväga innan ni bokar.

Har du varit sugen på att åka till Köpenhamn men inte riktigt hittat ett hotell ännu som faller dig i smaken? Då kan du vara lugn, här nedan listar vi de bästa hotellen i Köpenhamn!

1. AC Hotell by Marriott Bella Sky Copenhagen

Om du är ute efter ett hotell som ligger centralt men inte mitt i smeten så kan AC Hotell vara någonting för dig. Här får du tillgång till en hel del som parkering, gratis Wifi, daglig städning och värdeskåp.

Här är det även tillåtet att ta med husdjur och alla rum är ljudisolerade med stora fina fönster. På rummen hittar du även te/kaffe-kokare och TV. Någonting annat som är viktigt för många är att det ska finnas tillgång till bar och restaurang på hotellet, här hittar du både och!

2. Cabinn City

Cabinn City är ett hotell som ligger mycket centralt med endast 5 minuters gångavstånd till Tivoli och centralstationen. Här har du möjligt till parkering, gratis wifi och hiss. Hotellet har en frukostbuffé och alla rum har ett enskilt badrum. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet och där kan du även köpa snacks, smörgåsar och dricka.  

3. Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen

Hos Radisson Blu kan du bo och endast ha ett gångavstånd på 15 minuter in till Köpenhamns centralstation. Hotellet erbjuder dig parkering, gratis wifi och helt rökfria rum. Här hittar du restaurang, bar, kasino och ett mycket trevligt fitnesscenter.

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet och du har även tillgång till hiss. Du kan smidigt hyra bil via hotellet och även hitta på olika aktiviteter som att ta en cykel eller vandringstur. Hotellet är mycket modernt och du får en garanterad trevlig vistelse.

4. CitizenM Copenhagen

CitizenM är ett 4-stjärnigt hotell som ligger mitt i Köpenhamn. Här får du en mycket fin stadsutsikt och tillgång till reception som är öppen 24 timmar om dygnet. Alla rum är försedda med luftkonditionering, eget badrum, mörkläggningsgardiner och TV. 

TV-apparaterna är försedda med Chromecast vilket gör det möjligt för dig att koppla upp telefonen och bland annat titta på Netflix. Här finns även en frukostbuffé där du har tillgång till vegetariska, veganska och glutenfria alternativ.

5.  NH Collection Copenhagen

NH Collection är ett 5-stjärnigt hotell som ligger fint intill vattnet i Christianshavn. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet och du har även tillgång till room service. Det finns tillgång till familjerum men även vanliga enkel rum. 

På rummen hittar du allt du behöver! Du får tillgång till luftkonditionering, minibar, platt-TV, eget badrum och mycket mer. På hotellet har du tillgång till gratis wifi, parkering, bar och ett fitnesscenter. Vid frukostserveringen har du även möjligt till att äta vegetariskt och glutenfritt. 

6. Scandic CPH Strandpark

Scandic CPH är ett hotell med 5 kilometer avstånd till Bella Center och med reception öppen 24 timmar om dygnet. På hotellet får du tillgången till parkering, gratis Wifi och även en fin terrass och bar. Husdjur accepteras på hotellet så det är inga problem för er att ta med ännu en familjemedlem in. Hos Scandic CPH hittar du en pool och även ett spa-och hälsocenter.

Lämna en kommentar