5 fantastiska resmål för brudparet

Den stora dagen är kommen och troligtvis är allt planerat in i minsta detalj. Bröllopsdagen är här och ni ska äntligen få sätta ord på er kärlek på en helt ny nivå.

Att gifta sig är en mycket stor händelse i livet och något man vill fira tillsammans med eventuella barn, familj och vänner. Däremot är bröllopsresan någon man vill uppleva på tu man hand och även denna behöver planeras så att allt blir som man önskar. Världen är full av fantastiska platser att uppleva och det kan vara roligt att starta sitt liv tillsammans på en plats som är utöver det vanliga. I denna text kommer du att få läsa om 5 resemål som är perfekta för att låta kärleken gro sig ännu starkare.

Maldiverna

På Maldiverna skiner alltid solen. Här kan du ta dig runt bland över 1.192 olika korallöar och utöva aktiviteter som dykning och snorkling. De turkosa vattnet med de vita korallstränderna ger en känsla av en riktig paradisö och för turister finns det 106 passande öar att bo på. Fördelen med att befinna sig på en av turistöarna är att befolkningen talar engelska och tyska.

Santorini

Vad kan vara mer romantiskt än att få befinna sig i ett varmt land och blicka ut över ett öppet hav som omfamnas av stora, ståtliga berg. De sockerbitsliknande husen med blåa kupoler är Santorinis kännetecken och här finner du de omtalade och populära svarta lavastränderna. Stränderna är inte långgrunda, vilket gör vattnet perfekt för den som vill snorkla eller dyka. Du finner ett stort utbud av fantastiska restauranger, shopping och en hel del nattliv för den som önskar, samtidigt som du lika snabbt kan dra dig undan för en utflykt på tu man hand.

Kerala, Indien

Vill du ha en hotellupplevelse som slår allt är de flytande hotellen i Kerala helt klart värda ett besök. Här kan du börja dagen med yoga eller meditation och fortsätter sedan mot kusten och de milslånga palmprydda stränderna. Staden bjuder på fantastisk mat och kryddor av olika slag. Vill du uppleva staden och landet närmare finns det professionella guider att tillgå.

Marocko

För den som älskar shopping och bazarer är staden Fez i Marocko ett måste. Här kan ni hitta allt från vackra kläder, kryddor, torkade rosenknoppar, porslin och mycket mer, samtidigt som ni strosar på gator som ger känslan av tusen och en natt. Gränderna är en aning trånga, men för er som kärlekspar bara närmare varandra.

Wien, Österrike

Sol och bad kanske inte passar och är optimalt för alla par. Ibland kan en riktig storstad kännas mer lockande och här gör sig staden Wien perfekt. Detta är en perfekt plats för de som vill uppleva en stor mängd kultur, men även kunna slå sig ner på ett kafé och dricka något läskande. En fördel är att landet inte ligger längre än 2 timmar bort från Sverige och att det är relativt ekonomiskt att åka dit. Du finner hotell i många olika klasser och kan välja allt från riktig lyx till budget.

Lämna en kommentar